Restaurări Monumente, Clădiri

Soluție de curățare performantă și ecologică pentru proiecte de remediere și restaurare

Sistemele de curățare industrială sablarea cu gheață carbonică reușește să îndepărteze funinginea, mirosurile și alte reziduuri cauzate de incendiu și fum. Această metodă de curățare poate elimina până la 100% din sporii mucegaiului. Gheața carbonică este un mediu aprobat de EPA, USDA și FDA și este netoxică, nepericuloasă și inhibă dezvoltarea mucegaiului și a bacteriilor. Sablarea cu gheață carbonică este susținută de Institutul de inspecție, curățare și certificare de restaurare (IICRC) și Asociația pentru calitatea aerului interior (IAQA) ca mediu preferat de îndepărtare pentru remedierea mucegaiului. Este un proces chimic, nu creează deșeuri secundare și elimină curățarea manuală. Datorită proprietăților sale neabrazive, această metodă de curățare este ideală pentru restaurarea istorică (conservare), deoarece nu va deteriora suprafața. Sablarea cu gheață carbonică poate fi aplicată pe o varietate de materiale precum cărămidă, piatră, metal, lemn, lut, marmură.

Example

· Lemn

· Beton

· Îndepărtarea gudronului

· Metal

· Cărămidă

· Îndepărtarea vopselei

Restaurări Monumente, Clădiri

Restaurare istorică

Restaurări efectuate în condiții de siguranță și responsabil la costuri mai mici

Sablarea cu gheață carbonică permite curățarea zonelor sensibile datorită proprietăților non-abrazive ale gheții uscate. Este semnificativ mai rapid decât orice metodă tradițională de curățare, nu necesită curățare manuală suplimentară sau substanțe chimice dăunătoare. Echipamentele pentru sistemele de curățare industrială au reușit să îndepărteze straturile de vopsea și graffiti, deteriorarea carbonului și alți contaminanți similari de pe toate tipurile de suprafețe.

Produse Recomandate

Restaurări Monumente, Clădiri

Remediere

Remediați mai rapid, mai ieftin și ecologic

Sistemele de curățare industrială sablarea cu gheață carbonică este rapidă și eficientă în eliminarea contaminanților de pe suprafețe deteriorate de incendiu și fum. Sablarea cu gheață carbonică are capacitatea de a elimina mirosul de la daune provocate de incendiu. Nu necesită substanțe chimice suplimentare și nu creează deșeuri secundare care fac sablarea cu gheață carbonică ecologică. Sablarea cu gheață carbonică îngheță sporii mucegaiului la contactul cu -78 ° C. Sablarea cu gheață carbonică este o metodă rapidă și eficientă pentru remedierea mucegaiului cu o rată de eliminare a sporilor de 100%. Nu produce umiditate suplimentară, ceea ce face sablarea cu gheață carbonică un proces de curățare complet uscată, care reduce timpul de curățare general.

Produse Recomandate

Beneficii de sablare cu gheață carbonică

Sablarea cu gheață carbonică elimină mirosul creat de mucegai, foc și fum. Acest proces este lipsit de umiditate, deoarece peletele de gheață carbonică se evaporă la impact și, prin urmare, este ideală pentru remedierea mucegaiului. Sistemele de curățare industrială sablarea cu gheață carbonică este o metodă de curățare ecologică, nu necesită substanțe chimice și nu creează deșeuri secundare. Sablarea cu gheață carbonică vă permite să eliminați rapid și eficient contaminanții, ceea ce duce la reducerea timpului proiectului.

· Non-abraziv

· Nu există scule manuale abrazive suplimentare

· Nu creează deșeuri secundare

· Fără chimicale

· Reducerea timpului de restaurare

· Elimină curățarea manuală

Aveți nevoie de ajutor?

Echipa noastră este bucuroasă să vă răspundă la întrebări. Completați formularul și vă vom contacta cât mai curând posibil.

Hai să începem ceva grozav împreună

Call Now ButtonGive us a call