Regii de Transport

Blasterele de gheață carbonică ICEsonic vă vor oferi o curățare puternică și rapidă care prelungește durata de viață a vehiculelor de transport public

Versatilitatea și diversitatea curățării cu gheață carbonică vă permite să curățați de la componentele electrice sensibile la grăsimea groasă și carbonul ars. Cu sistemele de curățare industrială cu sablare cu gheață carbonică puteți curăța în loc și elimina curățarea manuală. Este o metodă de curățare eficientă și neconductivă, care nu necesită substanțe chimice. Sablarea cu gheață carbonică vă permite să curățați frecvent echipamentele, ceea ce reduce riscurile de defecțiuni și întreruperi ale serviciului. Această metodă previne întreruperea serviciului neașteptat al generatoarelor, motoarelor, ventilatoarelor de răcire, vagoanelor și altor echipamente de sprijin în transportul public.

Exemple

· Generatoare

· Motoare

· Cutii de control

· Izolatori de șină 3D

· Angrenaje

· Motoare de tracțiune

Regii de Transport

Curățarea echipamentelor generale

Sporiți eficiența și durata de viață a echipamentelor dvs. economisind în același timp

Sablarea cu gheață carbonică este o modalitate rapidă și sigură de a întreține toate tipurile de echipamente. Sablarea cu gheață carbonică a Industrial Cleaning Systems este un proces de curățare complet uscată, care este sigur pentru toate componentele electrice ale echipamentului dumneavoastră. Vă permite să curățați în loc, fără răcire sau demontare. Sablarea cu gheață uscată este o metodă de curățare non-abrazivă, neconductivă, care este sigură pentru suprafața echipamentului dumneavoastră. Nu va crea deșeuri dăunătoare suplimentare.

Produse Recomandate

Regii de Transport

Pregătirea suprafeței

Tratați suprafețele astfel încât să fie curate, uscate, fără uleiuri și gata pentru un tratament ulterior

Sablarea cu gheață carbonică a sistemelor de curățare industrială îndepărtează contaminanții și se acumulează fără nicio modificare a suprafețelor vizate. Sablarea cu gheață carbonică poate fi efectuată în siguranță pe o varietate de suprafețe. Suprafața tratată va rămâne chimic curată, uscată, fără ulei și gata pentru un tratament ulterior. Sablarea cu gheață uscată nu lasă reziduuri și crește eficiența muncii.

Produse Recomandate

Regii de Transport

Curățarea componentelor electrice

Mențineți o eficiență ridicată a echipamentelor și îmbunătățiți procesele de control

Sablarea cu gheață carbonică este o metodă de curățare sigură pentru componentele electrice sensibile. Nu provoacă daune echipamentelor datorită proprietăților non-abrazive ale gheții uscate. Sablarea cu gheață carbonică este posibilă atunci când echipamentul este funcțional, reducând timpul de nefuncționare a producției. Sistemele industriale de curățare Sistemul de sablare cu gheață uscată nu necesită substanțe chimice suplimentare și nu creează deșeuri secundare.

Produse Recomandate

Regii de Transport

Curățarea echipamentelor operaționale

Curățați mașinile și aparatele electronice în timpul funcționării pentru a reduce timpul de oprire

Sablarea cu gheață carbonică este o modalitate mai rapidă și mai eficientă de a vă curăța echipamentul operațional. Sistemele industriale de curățare Sistemul de sablare cu gheață carbonică vă permite să îndepărtați acumularea de pe echipament, reducând riscul de avarie fără a deteriora suprafețele. Această metodă de curățare nu este abrazivă, nu creează deșeuri secundare și este ecologică. Îmbunătățește întreținerea preventivă, precum și procesele de inspecție. Folosind sistemele de curățare industrială cu sablare cu gheață carbonică, veți observa reducerea timpilor de nefuncționare a producției și întreținerea neplanificată.

Produse Recomandate

Beneficii de sablare cu gheață carbonică

Sablarea cu gheață carbonică este o metodă de curățare non-abrazivă care poate fi utilizată pe piese și echipamente electrice. Această metodă de curățare vă permite să vă curățați echipamentele și bunurile la locul lor fără a vă răcori, cu demontare redusă sau deloc și reducerea timpilor de nefuncționare. Este rentabil și vă economisește timp eliminând procesul de curățare manuală și eliminarea secundară a deșeurilor.

· Non-abraziv

· Demontarea minimizată

· Reducerea timpilor de nefuncționare

· Fără deșeuri secundare

· Fără curățare manuală

· Reducerea costurilor de curățare

Aveți nevoie de ajutor?

Echipa noastră este bucuroasă să vă răspundă la întrebări. Completați formularul și vă vom contacta cât mai curând posibil.

Hai să începem ceva grozav împreună

Call Now ButtonGive us a call