Industria Tiparului

Îndepărtați acumulările de pe echipamentul de imprimare fără a deteriora suprafața

Curățarea cu gheață carbonică oferă industriei tipografice multe avantaje față de metodele tradiționale de curățare. Metodele tradiționale consumă mult timp și necesită multă muncă, astfel încât majoritatea instalațiilor de imprimare evită curățarea regulată. Cerneala se acumulează pe cadre, punți și unelte. Ceața de cerneală înfundă fantele și duzele, la rândul său reducând fluxul de aer. Vitezele de presare sunt apoi reduse, rezultând pierderea producției și o producție de calitate mai scăzută. Tăvile de cerneală utilizate în industria tipografică se curăță ușor cu ajutorul sablării cu CO2. Cerneală tare, uscată sau umedă; toate tipurile de reziduuri sunt îndepărtate fără a modifica sau altera forma originală a tăvilor. Fie că este vorba de oală de lipici, tăvi de cerneală, sistemele de sablare cu gheață carbonică ICEsonic pot curăța diferite prese cu bandă, cum ar fi Flexografie sau alimentate cu bandă; și sunt concepute pentru a vă ajuta să curățați locurile greu accesibile.

Exemple

· Role

· Flexografie

· Prese de gravat

· Alimentatoare și unități de livrare

· Tăvi de cerneală

· Tipografie

Industria Tiparului

Curățarea echipamentelor operaționale

Curățați mașinile și aparatele electronice în timpul funcționării pentru a reduce timpul de oprire

Sablarea cu gheață carbonică este o modalitate mai rapidă și mai eficientă de a vă curăța echipamentul operațional. Sistemele industriale de curățare Sistemul de sablare cu gheață carbonică vă permite să îndepărtați acumularea de pe echipament, reducând riscul de avarie fără a deteriora suprafețele. Această metodă de curățare nu este abrazivă, nu creează deșeuri secundare și este ecologică. Îmbunătățește întreținerea preventivă, precum și procesele de inspecție. Folosind sistemele de curățare industrială cu sablare cu gheață carbonică, veți observa reducerea timpilor de nefuncționare a producției și întreținerea neplanificată.

Produse Recomandate

Industria Tiparului

Curățarea echipamentelor de tipărire

Îndepărtați în siguranță acoperirile de acumulare care pot afecta înregistrarea materialului tipărit

Sistemele de curățare industrială sablarea cu gheață carbonică este concepută pentru a curăța toate prese din industria tipografică. Această metodă de curățare este o modalitate sigură și eficientă de a elimina reziduurile de cerneală, grăsime, ulei și alte reziduuri. Mașinile de sablat cu gheață carbonică cu sisteme de curățare industriale compacte și puternice vă permit să vă curățați echipamentul în loc. Nu necesită substanțe chimice suplimentare și nu produce deșeuri secundare, ceea ce îl face ecologic și sigur pentru angajați.

Produse Recomandate

Beneficii de sablare cu gheață carbonică

Echipamentele de curățare cu gheață carbonică ale sistemelor industriale de curățare îndepărtează reziduurile de cerneală, scame din hârtie, grăsimi, ulei și alte acumulări. Sablarea cu gheață carbonică este o metodă de curățare rapidă și rentabilă, care poate fi utilizată pe toate tipurile de tipografii. Această metodă de curățare reduce timpul de nefuncționare a producției și minimizează dezasamblarea echipamentului. Datorită proprietăților non-abrazive ale gheții uscate și a lipsei de substanțe chimice, procesul este sigur pentru mediu.

· Non-abrasive

· Minimized disassembly

· Reduction in downtime

· No secondary waste

· No manual cleaning

· Reduction of cleaning costs

Aveți nevoie de ajutor?

Echipa noastră este bucuroasă să vă răspundă la întrebări. Completați formularul și vă vom contacta cât mai curând posibil.

Hai să începem ceva grozav împreună

Call Now ButtonGive us a call