Industria Textilă

Sablarea cu gheață carbonică îndepărtează eficient lipiciul și scamele de pe echipamentele de producție

Scamele, lipiciul și alte reziduuri generează probleme în industria textilă. Sistemele industriale de curățare Sistemul de sablare cu gheață carbonică este conceput pentru a elimina o varietate de acumulări din echipamentele de producție textilă. Sablarea cu gheață carbonică nu creează deșeuri secundare sau umezeală, permițându-vă să curățați în loc fără a dezasambla echipamentul. Proprietățile neabrazive ale gheții uscate fac ca sablarea cu gheață carbonică să fie excelentă pentru utilizare frecventă, fără a provoca daune echipamentelor de producție.

Exemple

· Mașini de tăiat

· Echipament care se apropie

· Bobine

· Echipamente de acoperire

· Transportoare

· Aplicatoare de lipici

Industria Textilă

Curățarea echipamentelor generale

Sporiți eficiența și durata de viață a echipamentelor dvs. economisind în același timp

Sablarea cu gheață carbonică este o modalitate rapidă și sigură de a întreține toate tipurile de echipamente. Sablarea cu gheață carbonică a Industrial Cleaning Systems este un proces de curățare complet uscată, care este sigur pentru toate componentele electrice ale echipamentului dumneavoastră. Vă permite să curățați în loc, fără răcire sau demontare. Sablarea cu gheață uscată este o metodă de curățare non-abrazivă, neconductivă, care este sigură pentru suprafața echipamentului dumneavoastră. Nu va crea deșeuri dăunătoare suplimentare.

Produse Recomandate

Industria Textilă

Îndepărtarea adezivului

Prelungiți durata de viață a echipamentului și eliminați curățarea manuală consumatoare de timp

Sablarea cu gheață carbonică este mult superioară metodelor de curățare utilizate în mod obișnuit la îndepărtarea adezivului. Vă oferă posibilitatea de a reduce drastic timpul de nefuncționare. Gheața carbonică slăbește și rupe legătura dintre adeziv și suprafață datorită temperaturii sale scăzute (-79 ° C). Este un proces de curățare uscat, non-abraziv și neconductiv, ceea ce îl face cea mai bună opțiune pentru curățarea regulată a echipamentului.

Produse Recomandate

Industria Textilă

Curățarea echipamentelor operaționale

Curățați mașinile și aparatele electronice în timpul funcționării pentru a reduce timpul de oprire

Sablarea cu gheață carbonică este o modalitate mai rapidă și mai eficientă de a vă curăța echipamentul operațional. Sistemele industriale de curățare Sistemul de sablare cu gheață carbonică vă permite să îndepărtați acumularea de pe echipament, reducând riscul de avarie fără a deteriora suprafețele. Această metodă de curățare nu este abrazivă, nu creează deșeuri secundare și este ecologică. Îmbunătățește întreținerea preventivă, precum și procesele de inspecție. Folosind sistemele de curățare industrială cu sablare cu gheață carbonică, veți observa reducerea timpilor de nefuncționare a producției și întreținerea neplanificată.

Produse Recomandate

Beneficii de sablare cu gheață carbonică

Sablarea cu gheață carbonică economisește timp, deoarece nu necesită răcirea echipamentului sau demontarea. Reducerea timpului de curățare va determina reducerea timpilor de nefuncționare a producției dumneavoastră. Proprietățile neabrazive ale gheții uscate permit întreținerea frecventă fără a deteriora echipamentul de producție. Sablarea cu gheață carbonică nu necesită substanțe chimice suplimentare, ceea ce o face sigură pentru mediu și pentru angajați.

· Non-abraziv

· Nu creează deșeuri secundare

· Nu este necesar un timp de răcire

· Non conductiv

· Reducerea timpilor de nefuncționare a producției

· Nu există substanțe chimice suplimentare

Aveți nevoie de ajutor?

Echipa noastră este bucuroasă să vă răspundă la întrebări. Completați formularul și vă vom contacta cât mai curând posibil.

Hai să începem ceva grozav împreună

Call Now ButtonGive us a call