Industria Plasticului

Mod sigur de curățare și reducere a ratelor de resturi și a timpilor de nefuncționare a producției

Mașinile de curățat gheață carbonică cu sisteme de curățare industriale au o soluție specifică pentru aplicațiile din industria plasticului, pentru a vă ajuta să curățați și să măriți durata de viață a echipamentelor dvs. Este o metodă de curățare non-abrazivă care este sigură de utilizat pe echipamentele operaționale la temperaturi de funcționare. Folosind sablarea cu gheață carbonică vă veți crește productivitatea, veți reduce costurile inutile și veți îmbunătăți calitatea produsului. Echipamentele de curățare cu gheață carbonică pentru sisteme de curățare industrială sunt utilizate pentru curățarea matrițelor de injecție și compresie, a pieselor auto și interioare, a șuruburilor de extrudare din plastic și a capetelor de șurub și altele.

Exemple

· Injecție, suflare, comprimare, uretan și alte forme

· Șuruburi și capete de extrudare

· Cuptoare

· Piese auto pentru interior și exterior

· Mixere

· PEEK (polieter eter cetonă)

Plastic Industry

Pregătirea suprafeței

Tratați suprafețele astfel încât să fie curate, uscate, fără ulei și gata pentru un tratament ulterior

Sablarea cu gheață carbonică a sistemelor de curățare industrială îndepărtează contaminanții și se acumulează fără nicio modificare a suprafețelor vizate. Sablarea cu gheață carbonică poate fi efectuată în siguranță pe o varietate de suprafețe. Suprafața tratată va rămâne chimic curată, uscată, fără ulei și gata pentru un tratament ulterior. Sablarea cu gheață carbonică nu lasă reziduuri și crește eficiența muncii.

Produse Recomandate

Plastic Industry

Curățarea echipamentelor operaționale

Curățați mașinile și aparatele electronice în timpul funcționării pentru a reduce timpul de oprire

Sablarea cu gheață carbonică este o modalitate mai rapidă și mai eficientă de a vă curăța echipamentul operațional. Sistemele industriale de curățare Sistemul de sablare cu gheață carbonică vă permite să îndepărtați acumularea de pe echipament, reducând riscul de avarie fără a deteriora suprafețele. Această metodă de curățare nu este abrazivă, nu creează deșeuri secundare și este ecologică. Îmbunătățește întreținerea preventivă, precum și procesele de inspecție. Folosind sistemele de curățare industrială cu sablare cu gheață carbonică, veți observa reducerea timpilor de nefuncționare a producției și întreținerea neplanificată.

Recommended Products

Plastic Industry

Curățarea mucegaiului cu injecție plastic

Creșteți calitatea și durata de viață a matrițelor de injecție din plastic

Sistemele de curățare industrială sablarea cu gheață carbonică este o modalitate rapidă, eficientă și non-abrazivă de curățare. Datorită tehnologiei de sablare cu gheață carbonică, curățarea matriței poate fi efectuată pe o presă matriță funcțională la temperaturi de funcționare. Se folosește pentru curățarea șuruburilor extruderului, matrițelor și pieselor turnate, cuptoarelor, mixerelor, matrițelor și a altor echipamente de injectare a plasticului. Sablarea cu gheață carbonică va îmbunătăți eficiența operațională, piesele de calitate și va reduce costurile.

Recommended Products

Plastic Industry

Finisarea pieselor

Delicat, dar puternic atunci când trebuie să îndepărtați bavurile de pe piesele turnate

Sistemele de curățare industrială sablarea cu gheață carbonică oferă o soluție pentru un mod mai rapid, mai eficient și mai sigur de a finaliza piesele. Sablarea cu gheață carbonică îndepărtează eficient bavurile de pe piesele turnate. Sablarea cu gheață carbonică asigură menținerea geometriilor piesei, datorită sablării cu gheață uscată, care nu este abrazivă și nu lasă reziduuri suplimentare.

Recommended Products

Plastic Industry

Curățarea mucegaiului din cauciuc

Măriți durata de viață a matrițelor de cauciuc și îmbunătățiți calitatea produsului

Sistemele industriale de curățare Sistemul de sablare cu gheață carbonică vă permite să îndepărtați materialul și agenții de degajare care vor provoca schimbări în geometria matriței. Metoda de curățare cu gheață carbonică nu necesită o răcire a presei sau demontarea. În acest fel puteți evita reasamblarea daunelor și puteți economisi timp. Proprietățile neabrazive ale gheții carbonice permit întreținerea frecventă și durata de viață mai mare a sculelor, în același timp viteza de resturi este redusă. Sablarea cu gheață carbonică este o metodă de curățare rapidă și eficientă care reduce timpul de curățare și costurile forței de muncă cu până la 80%.

Produse Recomandate

Beneficii de sablare cu gheață carbonică

Cu sistemul de curățare industrială cu sistem de curățare cu gheață carbonică, puteți curăța în siguranță echipamentul fără a demonta cât timp este încă la temperatura de funcționare. Sablarea cu gheață carbonică elimină necesitatea curățării manuale, ceea ce duce la scăderea costurilor de curățare și a timpilor de nefuncționare a producției. Este o metodă de curățare non-abrazivă care nu vă garantează nici o deteriorare a suprafeței. Nu creează deșeuri secundare și nu necesită substanțe chimice suplimentare, ceea ce înseamnă că este sigur pentru mediu și angajați. Suprafața care este curățată cu sablare cu gheață carbonică este uscată și gata pentru vopsire sau acoperire imediată.

· Non-abraziv

· Reducerea resturilor

· Curățarea la locul lor

· Angajați și în condiții de siguranță pentru mediu

· Nu este necesară dezasamblarea

· Nu creează deșeuri secundare

Aveți nevoie de ajutor?

Echipa noastră este bucuroasă să vă răspundă la întrebări. Completați formularul și vă vom contacta cât mai curând posibil.

Hai să începem ceva grozav împreună

Call Now ButtonGive us a call