Industria Petrolieră

Îndepărtați cu succes bitumul, murdăria, funinginea, grăsimea și acumularea de ulei din instalațiile de petrol și gaze

Sablarea cu gheață carbonică este o soluție perfectă pentru eliminarea acumulărilor din echipamentele din industria de petrol și gaze, deoarece este neabrazivă, neinflamabilă și neconductivă. Procesul folosește pelete de gheață carbonică la -79 ° C și la impact peletele îngheață și detașează contaminanții de la suprafață. Datorită exploziei cinetice, peletele se schimbă rapid de la solid la gaz (sublimare), lăsând suprafața carbonică și curată. În condiții de siguranță și fără deteriorări, sistemele de curățare industrială cu gheață carbonică vor elimina bitumul, uleiul și alte acumulări de la schimbătoarele de căldură, motoare, pompe, vase, conducte și rezervoare de reținere.

Exemple

· PȚevi și conducte

· Îndepărtați bitumul și uleiul

· Vase de presiune, depozitare și producție

· Echipament pentru cap de sondă

· Echipament de productie

· Schimbătoare de căldură

Industria Petrolieră

Curatarea echipamentelor de generare a energiei electrice

Eliminați acumularea și îmbunătățiți eficiența echipamentelor de generare a energiei

Sistemele de curățare industrială sablarea cu gheață carbonică elimină în mod eficient carbonul, grăsimile și alte acumulări din echipament și îmbunătățește citirile meggerilor. Sablarea cu gheață carbonică este sigură de utilizat pe echipamentele de generare a energiei electrice datorită proprietăților sale neabrazive și neconductoare. Această metodă de curățare este utilizată în loc, fără a fi necesară răcirea sau demontarea. Sablarea cu gheață carbonică este utilizată pentru curățarea răcitoarelor aeriene, cazanelor, tuburilor, radiatoarelor, turbinelor, compresoarelor, motoarelor, generatoarelor și altele.

Produse Recomandate

Industria Petrolieră

Curățarea echipamentelor operaționale

Curățați mașinile și aparatele electronice în timpul funcționării pentru a reduce timpul de oprire

Sablarea cu gheață carbonică este o modalitate mai rapidă și mai eficientă de a vă curăța echipamentul operațional. Sistemele industriale de curățare Sistemul de sablare cu gheață carbonică vă permite să îndepărtați acumularea de pe echipament, reducând riscul de avarie fără a deteriora suprafețele. Această metodă de curățare nu este abrazivă, nu creează deșeuri secundare și este ecologică. Îmbunătățește întreținerea preventivă, precum și procesele de inspecție. Folosind sistemele de curățare industrială cu sablare cu gheață carbonică, veți observa reducerea timpilor de nefuncționare a producției și întreținerea neplanificată.

Produse Recomandate

Industria Petrolieră

Industria Petrolieră

Suprafața tratată este curată, uscată, fără ulei și gata pentru un tratament ulterior

Sistemele industriale de curățare Sistemul de sablare cu gheață carbonică vă ajută să vă întrețineți echipamentele de petrol și gaze prin îndepărtarea uleiului, bitumului, acoperirii defecte, coroziunii, sărurilor solubile și clorurii. Este folosit pentru curățarea eficientă a echipamentelor operaționale și a locurilor lor greu accesibile la reducerea demontării. Sablarea cu gheață carbonică nu creează deșeuri secundare și vă permite să curățați în loc. Datorită proprietăților non-abrazive ale gheții uscate, această metodă de curățare nu deteriorează suprafața și lasă suprafața carbonică, curată și pregătită pentru vopsire sau acoperire imediată. Este cel mai eficient mod de curățare a echipamentelor operaționale, HRSG (generatoare de sisteme de recuperare a căldurii), turbine, schimbătoare de căldură, vase de producție și depozitare, rezervoare, conducte, vehicule de transport, conducte și conducte, supape și ecartamente, echipamente pentru capul puțului de petrol și altele.

Recommended Products

Industria Petrolieră

Curățarea industriei gazelor naturale

Sablarea cu gheață carbonică poate elimina în mod eficient depunerile și poate preveni coroziunea

Sistemele de curățare industrială sablarea cu gheață carbonică este o modalitate eficientă și sigură de curățare a echipamentelor din industria gazelor naturale. Este o metodă eficientă de curățare atunci când se îndepărtează depunerile de sulf, sărurile de amoniac și coroziunea. Sablarea cu gheață carbonică nu creează deșeuri secundare și poate fi efectuată în loc, reducând timpul de nefuncționare. Sablarea cu gheață carbonică poate fi efectuată frecvent datorită proprietăților sale non-abrazive și crește eficiența echipamentului dumneavoastră. Poate fi utilizat pe compresoare, regeneratoare, alternatoare, HRSG, schimbătoare de căldură și altele.

Produse Recomandate

Beneficii de sablare cu gheață carbonică

Echipamentele de curățare cu gheață carbonică ale sistemelor industriale de curățare sunt portabile și sunt concepute pentru a fi utilizate la locul lor, în acest fel se demontează la minimum, precum și timpul de pregătire. Datorită proprietăților non-abrazive ale gheții uscate, această metodă de curățare nu creează deșeuri secundare și costurile de eliminare a deșeurilor sunt reduse. Sistemele industriale de curățare Sistemul de sablare cu gheață carbonică este un mod eficient de curățare, menținere și îmbunătățire a eficienței echipamentelor din amonte, din aval și din aval.

· Non-abraziv

· Nu creați deșeuri secundare

· Angajați și în condiții de siguranță pentru mediu

· Nu există substanțe chimice suplimentare

· Curățați în loc

· Reducerea timpilor de nefuncționare a producției

Aveți nevoie de ajutor?

Echipa noastră este bucuroasă să vă răspundă la întrebări. Completați formularul și vă vom contacta cât mai curând posibil.

Hai să începem ceva grozav împreună

Call Now ButtonGive us a call