Industria Minieră

Îndepărtați efectiv acumulările din echipamentele miniere cu sistemele de curățare industrială cu gheață carbonică

Bitumul, gudronul și alte acumulări se acumulează frecvent, împiedicând echipamentele miniere să funcționeze corect. Sablarea cu gheață carbonică în condiții de siguranță și eficient elimină reziduurile din echipamentele miniere. Cu ajutorul sistemului de curățare cu gheață carbonică Industrial Cleaning Systems, veți reduce timpii de nefuncționare a producției, veți reduce riscurile de avarii și veți prelungi durata de funcționare a echipamentelor dvs. miniere. Nu creează deșeuri secundare, ceea ce duce la reducerea costurilor de eliminare și vă permite să vă pregătiți rapid și în siguranță pentru vopsirea și acoperirea imediată a echipamentului. Sistemul de curățare cu gheață carbonică de la Industrial Cleaning Systems oferă o nouă tehnologie de curățare verde care utilizează o sablare cu gheață carbonică cu adăugare de un abraziv pentru a elimina acumularea încăpățânată care nu poate fi eliminată numai cu gheață carbonică. Modulul abraziv DRY ICE + de sisteme de curățare industrială este atașat pur și simplu la toate sistemele standard de curățare a sistemelor de pulverizare cu gheață carbonică și oferă o soluție perfectă pentru testarea NDT.

Exemple

· Compresoare și pompe

· Motoare electrice

· Vase de presiune, producție și depozitare

· Echipamente de extracție

· Generatoare

· Conducte

Industria Minieră

Curățarea echipamentelor generale

Sporiți eficiența și durata de viață a echipamentelor dvs. economisind în același timp

Sablarea cu gheață carbonică este o modalitate rapidă și sigură de a întreține toate tipurile de echipamente. Sablarea cu gheață uscată a Industrial Cleaning Systems este un proces de curățare complet carbonică, care este sigur pentru toate componentele electrice ale echipamentului dumneavoastră. Vă permite să curățați în loc, fără răcire sau demontare. Sablarea cu gheață carbonică este o metodă de curățare non-abrazivă, neconductivă, care este sigură pentru suprafața echipamentului dumneavoastră. Nu va crea deșeuri dăunătoare suplimentare.

Produse Recomandate

Mining

Pregătirea suprafeței

Tratați suprafețele astfel încât să fie curate, uscate, fără ulei și gata pentru un tratament ulterior

Sablarea cu gheață carbonică a sistemelor de curățare industrială îndepărtează contaminanții și se acumulează fără nicio modificare a suprafețelor vizate. Sablarea cu gheață carbonică poate fi efectuată în siguranță pe o varietate de suprafețe. Suprafața tratată va rămâne chimic curată, uscată, fără ulei și gata pentru un tratament ulterior. Sablarea cu gheață carbonică nu lasă reziduuri și crește eficiența muncii.

Produse Recomandate

Industria Minieră

Curățarea componentelor electrice

Mențineți o eficiență ridicată a echipamentelor și îmbunătățiți procesele de control

Sablarea cu gheață carbonică este o metodă de curățare sigură pentru componentele electrice sensibile. Nu provoacă daune echipamentelor datorită proprietăților non-abrazive ale gheții uscate. Sablarea cu gheață carbonică este posibilă atunci când echipamentul este funcțional, reducând timpul de nefuncționare a producției. Sistemele industriale de curățare Sistemul de sablare cu gheață carbonică nu necesită substanțe chimice suplimentare și nu creează deșeuri secundare.

Produse Recomandate

Industria Minieră

Operational Equipment Cleaning

Curățați mașinile și aparatele electronice în timpul funcționării pentru a reduce timpul de oprire

Sablarea cu gheață carbonică este o modalitate mai rapidă și mai eficientă de a vă curăța echipamentul operațional. Sistemele industriale de curățare Sistemul de sablare cu gheață carbonică vă permite să îndepărtați acumularea de pe echipament, reducând riscul de avarie fără a deteriora suprafețele. Această metodă de curățare nu este abrazivă, nu creează deșeuri secundare și este ecologică. Îmbunătățește întreținerea preventivă, precum și procesele de inspecție. Folosind sistemele de curățare industrială cu sablare cu gheață carbonică, veți observa reducerea timpilor de nefuncționare a producției și întreținerea neplanificată.

Produse Recomandate

Beneficii de sablare cu gheață carbonică

Sablarea cu gheață carbonică este o metodă de curățare sigură și eficientă. Această metodă de curățare permite vopsirea sau acoperirea imediată la sablarea cu gheață uscată. Echipamentele de curățare cu gheață carbonică ale sistemelor industriale de curățare sunt portabile și pot fi utilizate pe loc. Procesul nu este abraziv, nu produce deșeuri secundare și este sigur pentru angajați și pentru mediu. Modulele abrazive de la sistemele de curățare industriale ajută la curățarea celor mai dure suprafețe prin amestecarea materialului abraziv (de exemplu, margele de sticlă) în fluxul de gheață carbonică. Tehnologia produce un finisaj curat, satinat conform specificațiilor SA 2½ și este excelentă pentru testarea nedistructivă (NDT). Acest amestec generează o poluare minimă a prafului și o utilizare abrazivă.

· Non-abraziv

· Fără curățare manuală suplimentară

· Nu creează deșeuri secundare

· Non conductiv

· Reducerea deșeurilor

· Angajați și în condiții de siguranță pentru mediu

Aveți nevoie de ajutor?

Echipa noastră este bucuroasă să vă răspundă la întrebări. Completați formularul și vă vom contacta cât mai curând posibil.

Hai să începem ceva grozav împreună

Call Now ButtonGive us a call