Industria Farmaceutică

Curățare eficientă care reduce ratele de resturi și crește calitatea produsului

Sablarea cu gheață carbonică este un proces complet uscat și ideal pentru industria farmaceutică. Metodele de curățare pe bază de apă pot provoca creșterea bacteriilor și, prin urmare, riscuri pentru sănătate. Gheața carbonică este un mediu aprobat de FDA și este netoxică, nepericuloasă și inhibă dezvoltarea mucegaiului și a bacteriilor. Datorită proprietăților non-abrazive ale gheții uscate, procesul păstrează matrițele și sculele, ceea ce duce la reducerea semnificativă a costurilor de înlocuire a sculelor. Industrial Cleaning Systems oferă mașini de sablat cu gheață carbonică pentru curățarea la fața locului. Această metodă de curățare vă oferă o curățare mai rapidă și mai eficientă, care nu creează deșeuri secundare.

Exemple

· Mașini de producție de capsule

· Matrite de injectie

· Echipamente de emulsionare și acoperire

· Mașini de presat tablete

· Benzi transportoare

· Omogenizatori

Industria Farmaceutică

Curățarea echipamentelor operaționale

Curățați mașinile și aparatele electronice în timpul funcționării pentru a reduce timpul de oprire

Sablarea cu gheață carbonică este o modalitate mai rapidă și mai eficientă de a vă curăța echipamentul operațional. Sistemele industriale de curățare Sistemul de sablare cu gheață carbonică vă permite să îndepărtați acumularea de pe echipament, reducând riscul de avarie fără a deteriora suprafețele. Această metodă de curățare nu este abrazivă, nu creează deșeuri secundare și este ecologică. Îmbunătățește întreținerea preventivă, precum și procesele de inspecție. Folosind sistemele de curățare industrială cu sablare cu gheață carbonică, veți observa reducerea timpilor de nefuncționare a producției și întreținerea neplanificată.

Produse Recomandate

Industria Farmaceutică

Finisarea pieselor

Delicat, dar puternic atunci când trebuie să îndepărtați bavurile de pe piesele turnate

Sistemele de curățare industrială sablarea cu gheață carbonică oferă o soluție pentru un mod mai rapid, mai eficient și mai sigur de a finaliza piesele. Sablarea cu gheață carbonică îndepărtează eficient bavurile de pe piesele turnate. Sablarea cu gheață carbonică asigură menținerea geometriilor piesei, datorită sablării cu gheață uscată, care nu este abrazivă și nu lasă reziduuri suplimentare.

Produse Recomandate

Industria Farmaceutică

Curățarea mucegaiului din cauciuc

Măriți durata de viață a matrițelor de cauciuc și îmbunătățiți calitatea produsului

Sistemele industriale de curățare Sistemul de sablare cu gheață carbonică vă permite să îndepărtați materialul și agenții de degajare care vor provoca schimbări în geometria matriței. Metoda de curățare cu gheață carbonică nu necesită o răcire a presei sau demontarea. În acest fel puteți evita reasamblarea daunelor și puteți economisi timp. Proprietățile neabrazive ale gheții uscate permit întreținerea frecventă și durata de viață mai mare a sculelor, în același timp viteza de resturi este redusă. Sablarea cu gheață carbonică este o metodă de curățare rapidă și eficientă care reduce timpul de curățare și costurile forței de muncă cu până la 80%.

Produse Recomandate

Industria Farmaceutică

Curățarea mucegaiului cu injecție plastic

Creșteți calitatea și durata de viață a matrițelor de injecție din plastic

Sistemele de curățare industrială sablarea cu gheață carbonică este o modalitate rapidă, eficientă și non-abrazivă de curățare. Datorită tehnologiei de sablare cu gheață carbonică, curățarea matriței poate fi efectuată pe o presă matriță funcțională la temperaturi de funcționare. Se folosește pentru curățarea șuruburilor extruderului, matrițelor și pieselor turnate, cuptoarelor, mixerelor, matrițelor și a altor echipamente de injectare a plasticului. Sablarea cu gheață carbonică va îmbunătăți eficiența operațională, piesele de calitate și va reduce costurile.

Produse Recomandate

Beneficii de sablare cu gheață carbonică

Sablarea cu gheață carbonică vă permite să curățați bine cavitățile complexe și orificiile de ventilare ale matrițelor medicale. Această metodă de curățare îndepărtează rapid bavurile de pe piesele finite. Sistemul de curățare cu gheață carbonică a sistemelor de curățare industrială îmbunătățește consistența produsului, vă permite să curățați la loc și să reduceți timpul de oprire.

· Non-abraziv

· Nu este necesară dezasamblarea

· Reducerea timpilor de nefuncționare

· Fără deșeuri secundare

· Fără curățare manuală

· Reducerea costurilor de curățare

Aveți nevoie de ajutor?

Echipa noastră este bucuroasă să vă răspundă la întrebări. Completați formularul și vă vom contacta cât mai curând posibil.

Hai să începem ceva grozav împreună

Call Now ButtonGive us a call