Industria Energiei

Curățați în siguranță motoarele electrice și centralele electrice și evitați întreruperile

Sistemele industriale de curățare Sistemul de sablare cu gheață carbonică este un mod non-abraziv și neconductiv de curățare a echipamentelor de generare a energiei. Acest mod rapid și sigur de curățare a mediului vă permite să curățați în loc. Folosind această metodă de curățare, există puține sau deloc sarcini de demontare și nu este nevoie de răcirea echipamentului. Sablarea cu gheață carbonică elimină în mod eficient grăsimea, uleiul, murdăria și carbonul din echipamentele dvs. de generare a energiei, îmbunătățind citirile și eficiența mașinilor cu 70%.

Exemple

· Compresoare

· Regeneratoare

· Reactoare nucleare

· Schimbătoare de căldură

· HRSG (generator de abur de recuperare a căldurii)

· Cazane

Industria Energiei

Curatarea echipamentelor de generare a energiei electrice

Eliminați acumularea și îmbunătățiți eficiența echipamentelor de generare a energiei

Sistemele de curățare industrială sablarea cu gheață carbonică elimină în mod eficient carbonul, grăsimile și alte acumulări din echipament și îmbunătățește citirile meggerilor. Sablarea cu gheață carbonică este sigură de utilizat pe echipamentele de generare a energiei electrice datorită proprietăților sale neabrazive și neconductoare. Această metodă de curățare este utilizată în loc, fără a fi necesară răcirea sau demontarea. Sablarea cu gheață carbonică este utilizată pentru curățarea răcitoarelor aeriene, cazanelor, tuburilor, radiatoarelor, turbinelor, compresoarelor, motoarelor, generatoarelor și altele.

Produse Recomandate

Industria Energiei

Generatoare de abur

Îndepărtați în siguranță și rapid acumulările din generatoarele de abur

Sablarea cu gheață carbonică este o modalitate eficientă de menținere a echipamentelor de generare a aburului, sporind eficiența acestuia și evitând întreruperile. Sistemele de curățare industrială sablarea cu gheață carbonică este un proces non-abraziv și de curățare carbonică care poate fi realizat în loc reducând demontarea la minimum și nu creează deșeuri secundare. Sistemele industriale de curățare Sistemul de sablare cu gheață uscată oferă rezultate mai bune de curățare și este sigur pentru mediu și pentru angajați. Este folosit pentru curățarea cazanelor, a turbinelor cu abur, a preîncălzitoarelor de aer, a condensatoarelor, a superîncălzitoarelor și a altor echipamente de generare a aburului.

Produse Recomandate

Industria Energiei

Industria Petrolieră

Suprafața tratată este curată, uscată, fără ulei și gata pentru un tratament ulterior

Sistemele industriale de curățare Sistemul de sablare cu gheață carbonică vă ajută să vă întrețineți echipamentele de petrol și gaze prin îndepărtarea uleiului, bitumului, acoperirii defecte, coroziunii, sărurilor solubile și clorurii. Este folosit pentru curățarea eficientă a echipamentelor operaționale și a locurilor lor greu accesibile la reducerea demontării. Sablarea cu gheață carbonică nu creează deșeuri secundare și vă permite să curățați în loc. Datorită proprietăților non-abrazive ale gheții uscate, această metodă de curățare nu deteriorează suprafața și lasă suprafața carbonică, curată și pregătită pentru vopsire sau acoperire imediată. Este cel mai eficient mod de curățare a echipamentelor operaționale, HRSG (generatoare de sisteme de recuperare a căldurii), turbine, schimbătoare de căldură, vase de producție și depozitare, rezervoare, conducte, vehicule de transport, conducte și conducte, supape și ecartamente, echipamente pentru capul puțului de petrol și altele.

Recommended Products

Power Generation

Curățarea echipamentelor operaționale

Curățați mașinile și aparatele electronice în timpul funcționării pentru a reduce timpul de oprire

Sablarea cu gheață carbonică este o modalitate mai rapidă și mai eficientă de a vă curăța echipamentul operațional. Sistemele industriale de curățare Sistemul de sablare cu gheață carbonică vă permite să îndepărtați acumularea de pe echipament, reducând riscul de avarie fără a deteriora suprafețele. Această metodă de curățare nu este abrazivă, nu creează deșeuri secundare și este ecologică. Îmbunătățește întreținerea preventivă, precum și procesele de inspecție. Folosind sistemele de curățare industrială cu sablare cu gheață carbonică, veți observa reducerea timpilor de nefuncționare a producției și întreținerea neplanificată.

Produse Recomandate

Industria Energiei

Curățarea industriei hidroenergetice

Îmbunătățiți eficiența echipamentelor și prelungiți durata de viață a echipamentului dvs.

Sistemele industriale de curățare Sistemul de sablare cu gheață carbonică este o metodă neconductivă de curățare. Nu creează deșeuri secundare și vă permite să curățați în loc fără demontare sau reîncărcare. Echipamentele de curățare cu gheață carbonică de sisteme de curățare industriale sunt concepute pentru a vă ajuta să accesați și să curățați locurile greu accesibile din înfășurări, turbine de apă, bobine, statori și rotoare. Proprietățile sale neabrazive nu asigură deteriorarea componentelor delicate de precizie.

Recommended Products

Power Generation

Curățarea industriei nucleare

Îmbunătățiți eficiența echipamentelor și prelungiți durata de viață a echipamentului dvs.

Sistemele industriale de curățare Sistemul de sablare cu gheață carbonică este o tehnologie inovatoare concepută pentru a vă ajuta în procesele de decontaminare și dezafectare. Sablarea cu gheață carbonică este o modalitate sigură de a îndepărta uleiul, rugina și murdăria de pe echipament. Nu creează deșeuri secundare, permițându-le să le utilizați în loc și reduce volumul deșeurilor de nivel înalt. Sablarea cu gheață carbonică este non-abrazivă și sigură la utilizare pe componente delicate. Sablarea cu gheață carbonică se realizează pe reactoare nucleare, schimbătoare de căldură, schimbătoare de căldură cu ac de păr, cazane, tuburi, vase, alternatoare, turbine cu aburi și altele.

Produse Recomandate

Industria Energiei

Curățarea industriei gazelor naturale

Sablarea cu gheață carbonică poate elimina în mod eficient depunerile și poate preveni coroziunea

Sistemele de curățare industrială sablarea cu gheață carbonică este o modalitate eficientă și sigură de curățare a echipamentelor din industria gazelor naturale. Este o metodă eficientă de curățare atunci când se îndepărtează depunerile de sulf, sărurile de amoniac și coroziunea. Sablarea cu gheață carbonică nu creează deșeuri secundare și poate fi efectuată în loc, reducând timpul de nefuncționare. Sablarea cu gheață carbonică poate fi efectuată frecvent datorită proprietăților sale non-abrazive și crește eficiența echipamentului dumneavoastră. Poate fi utilizat pe compresoare, regeneratoare, alternatoare, HRSG, schimbătoare de căldură și altele.

Produse Recomandate

Beneficii de sablare cu gheață carbonică

Metodele tradiționale de curățare, cum ar fi spălarea sub presiune sau sablarea, necesită mult timp, deoarece procesul de curățare și uscare ulterioară este mai lung. Sablarea cu gheață carbonică este o alternativă mai bună, deoarece gheața carbonică este non-abrazivă, neconductivă, nu creează deșeuri secundare și procesul nu necesită uscare.

· Reducerea timpului de întrerupere cu 70%

· Non-abraziv

· Proces uscat

· Nu creează deșeuri secundare

· Non conductiv

· Nu necesită substanțe chimice suplimentare

Aveți nevoie de ajutor?

Echipa noastră este bucuroasă să vă răspundă la întrebări. Completați formularul și vă vom contacta cât mai curând posibil.

Hai să începem ceva grozav împreună

Call Now ButtonGive us a call