Industria Cauciucului

Sablarea cu gheață carbonică îndepărtează acumularea presei de matriță din cauciuc, reducând timpul de nefuncționare a producției fără a deteriora suprafața

Acumularea deșeurilor și a agenților de degajare a mucegaiului poate provoca imperfecțiuni și defecte ale produsului final. Cu sablarea cu gheață carbonică, este mai ușor să păstrați toleranțele pe piese și să reduceți cantitatea de resturi. Matrițele murdare afectează calitatea și productivitatea. Scoaterea și reinstalarea matrițelor poate cauza uzura sculei. Curățarea cu gheață carbonică elimină riscul de deteriorare a mucegaiului și a sculei. Cu sistemele de curățare industrială, sistemul de sablare cu gheață carbonică vă poate curăța în loc, în timp ce mașinile de turnat anvelope și cauciuc sunt funcționale. Această metodă de curățare reduce producția de nefuncționare și elimină cerințele de recuperare. Proprietățile neabrazive ale gheții uscate nu asigură deteriorarea matrițelor. Sablarea cu gheață carbonică este o metodă de curățare rapidă și eficientă, care reduce timpul de curățare și costurile forței de muncă. Nu necesită substanțe chimice suplimentare și nici nu creează deșeuri secundare, ceea ce le face sigure pentru mediu.

Exemple

· Matrite de injectie

· Matrite de injectie din cauciuc siliconic

· Matrite pentru anvelope din două piese

· Forme de suflare

· Matrite pentru oțel din oțel

Industria Cauciucului

Curatarea matritei din cauciuc

Măriți durata de viață a matrițelor de cauciuc și îmbunătățiți calitatea produsului

Sistemele industriale de curățare Sistemul de sablare cu gheață carbonică vă permite să îndepărtați materialul și agenții de degajare care vor provoca schimbări în geometria matriței. Metoda de curățare cu gheață carbonică nu necesită o răcire a presei sau demontarea. În acest fel puteți evita reasamblarea daunelor și puteți economisi timp. Proprietățile neabrazive ale gheții uscate permit întreținerea frecventă și durata de viață mai mare a sculelor, în același timp viteza de resturi este redusă. Sablarea cu gheață carbonică este o metodă de curățare rapidă și eficientă care reduce timpul de curățare și costurile forței de muncă cu până la 80%.

Produse recomandate

Industria Cauciucului

Curățarea echipamentelor operaționale

Curățați mașinile și aparatele electronice în timpul funcționării pentru a reduce timpul de oprire

Sablarea cu gheață carbonică este o modalitate mai rapidă și mai eficientă de a vă curăța echipamentul operațional. Sistemele industriale de curățare Sistemul de sablare cu gheață carbonică vă permite să îndepărtați acumularea de pe echipament, reducând riscul de avarie fără a deteriora suprafețele. Această metodă de curățare nu este abrazivă, nu creează deșeuri secundare și este ecologică. Îmbunătățește întreținerea preventivă, precum și procesele de inspecție. Folosind sistemele de curățare industrială cu sablare cu gheață carbonică, veți observa reducerea timpilor de nefuncționare a producției și întreținerea neplanificată.

Recommended Products

Industria Cauciucului

Curățarea mucegaiului pentru anvelope

Creșteți durata de viață a echipamentelor de turnare, creșteți productivitatea și îmbunătățiți calitatea produsului

Sistemele de curățare industrială sablarea cu gheață carbonică îndepărtează ușor și eficient agenții de degajare din matrițele pneurilor. Sablarea cu gheață carbonică poate reduce timpul de curățare a matriței anvelopelor de la 24 de ore până la 1 oră. Datorită evitării procesului de timp de reîncărcare, a răzuirii manuale, a proceselor de curățare chimică și a recalibrării, precum și a reîncălzirii matriței. Sablarea cu gheață carbonică nu necesită substanțe chimice suplimentare și poate fi efectuată pe loc la temperatura de funcționare. Nu creează deșeuri secundare. De asemenea, proprietățile neabrazive ale gheții uscate nu pot deteriora orificiile de izolare.

Produse Recomandate

Beneficii de sablare cu gheață carbonică

Sablarea cu gheață carbonică prelungește durata de viață a echipamentului dumneavoastră. Necesită o dezasamblare mică sau deloc, ceea ce duce la o scădere a costurilor forței de muncă cu 80%. Această metodă de curățare vă permite să reduceți ratele de deșeuri și să creșteți eficiența echipamentului. Datorită proprietăților neabrazive ale gheții uscate, aceasta nu cauzează deteriorări ale suprafeței, ceea ce înseamnă că sunteți capabil să explodați mai des gheața carbonică și să efectuați întreținerea mai des, evitând oprirea completă și timpul de oprire.

· Non-abraziv

· Fără chimicale

· Curățați în loc

· Non conductiv

· Demontare mică sau deloc

· Nu creează deșeuri secundare

Aveți nevoie de ajutor?

Echipa noastră este bucuroasă să vă răspundă la întrebări. Completați formularul și vă vom contacta cât mai curând posibil.

Hai să începem ceva grozav împreună

Call Now ButtonGive us a call