Industria Aviației

Reduceți timpul de curățare crescând în același timp durata de viață a sculelor și echipamentelor dvs.

Sistemul de curățare industrială Procesul de sablare cu gheață carbonică este ideal pentru îndepărtarea vopselei, a autocolantelor, a murdăriei, a grăsimilor, a uleiurilor de pe trenul de aterizare și a corpului exterior al aeronavei. De asemenea, poate elimina urmele de derapaj din cauciuc, depunerile de carbon arse, evacuările motorului, sondele roților și adezivii de pe panourile de podea ale aeronavelor. Sistemele industriale de curățare Curățarea cu gheață carbonică poate fi utilizată pe și în jurul lagărelor, suprafețelor prelucrate, pieselor mobile, suprafețelor vopsite, echipamentelor electrice, sticlei sau oricărei zone sensibile.

Exemple

· Palete de turbină

· Îndepărtarea cauciucului cu marca de derapaj

· Corpuri de aeronave

· Vopsea

· Ulei și grăsime

· Sisteme de tren de aterizare

Industria Aviației

Curățarea echipamentelor generale

Sporiți eficiența și durata de viață a echipamentelor dvs. economisind în același timp

Sablarea cu gheață carbonică este o modalitate rapidă și sigură de a întreține toate tipurile de echipamente. Sablarea cu gheață carbonică a sistemelor de curățare industrială este un proces de curățare complet carbonică, care este sigur pentru toate componentele electrice ale echipamentului dvs. Vă permite să curățați în loc, fără răcire sau demontare. Sablarea cu gheață carbonică este o metodă de curățare non-abrazivă, neconductivă, care este sigură pentru suprafața echipamentului dumneavoastră. Nu va crea deșeuri dăunătoare suplimentare.

Produse Recomandate

Industria Aviației

Pregătirea suprafeței

Tratați suprafețele astfel încât să fie curate, uscate, fără ulei și gata pentru un tratament ulterior

Sablarea cu gheață carbonică a sistemelor de curățare industrială îndepărtează contaminanții și se acumulează fără nicio modificare a suprafețelor vizate. Sablarea cu gheață carbonică poate fi efectuată în siguranță pe o varietate de suprafețe. Suprafața tratată va rămâne chimic curată, carbonică, fără ulei și gata pentru un tratament ulterior. Sablarea cu gheață uscată nu lasă reziduuri și crește eficiența muncii.

Produse Recomandate

Industria Aviației

Curățarea instrumentelor compozite

Curățare mai sigură a sculelor dvs. compozite, fără a afecta geometria sau dimensiunile

Sablarea Industrial Ice Systems nu va modifica dimensiunile sau forma geometrică a liniilor de despărțire și a suprafețelor de etanșare datorită proprietăților sale neabrazive. În acest fel, instrumentele și matrițele compozite vor avea o durată de viață de 5-10 ori mai mare. Cu sistemele de curățare industrială cu blasteruri cu gheață carbonică, veți reduce până la 70% timpul de curățare.

Produse Recomandate

Industria Aviației

Plastic Injection Mold Cleaning

Creșteți calitatea și durata de viață a matrițelor de injecție din plastic

Sistemele de curățare industrială sablarea cu gheață carbonică este o modalitate rapidă, eficientă și non-abrazivă de curățare. Datorită tehnologiei de sablare cu gheață carbonică, curățarea matriței poate fi efectuată pe o presă matriță funcțională la temperaturi de funcționare. Se folosește pentru curățarea șuruburilor extruderului, matrițelor și pieselor turnate, cuptoarelor, mixerelor, matrițelor și a altor echipamente de injectare a plasticului. Sablarea cu gheață carbonică va îmbunătăți eficiența operațională, piesele de calitate și va reduce costurile.

Produse Recomandate

Industria Aviației

Curățarea mucegaiului din cauciuc

Măriți durata de viață a matrițelor de cauciuc și îmbunătățiți calitatea produsului

Sistemele industriale de curățare Sistemul de sablare cu gheață carbonică vă permite să îndepărtați materialul și agenții de degajare care vor provoca schimbări în geometria matriței. Metoda de curățare cu gheață carbonică nu necesită o răcire a presei sau demontarea. În acest fel puteți evita reasamblarea daunelor și puteți economisi timp. Proprietățile neabrazive ale gheții uscate permit întreținerea frecventă și durata de viață mai mare a sculelor, în același timp viteza de resturi este redusă. Sablarea cu gheață carbonică este o metodă de curățare rapidă și eficientă care reduce timpul de curățare și costurile forței de muncă cu până la 80%.

Produse Recomandate

Industria Aviației

Curățarea echipamentelor operaționale

Curățați mașinile și aparatele electronice în timpul funcționării pentru a reduce timpul de oprire

Sablarea cu gheață carbonică este o modalitate mai rapidă și mai eficientă de a vă curăța echipamentul operațional. Sistemele industriale de curățare Sistemul de sablare cu gheață carbonică vă permite să îndepărtați acumularea de pe echipament, reducând riscul de avarie fără a deteriora suprafețele. Această metodă de curățare nu este abrazivă, nu creează deșeuri secundare și este ecologică. Îmbunătățește întreținerea preventivă, precum și procesele de inspecție. Folosind sistemele de curățare industrială cu sablare cu gheață carbonică, veți observa reducerea timpilor de nefuncționare a producției și întreținerea neplanificată.

Produse Recomandate

Beneficii de sablare cu gheață carbonică

Sablarea cu gheață carbonică îndepărtează în siguranță contaminanții de la suprafață. Datorită proprietăților neabrazive ale gheții uscate, această metodă de curățare îndeplinește cerințele industriei aerospațiale. Sablarea cu gheață carbonică lasă suprafața carbonică și pregătită pentru pregătirea picturii sau inspecții de siguranță.

· Non-abraziv

· Nu este necesară dezasamblarea

· Curățarea la locul lor

· Angajați și în condiții de siguranță pentru mediu

· Reducerea deșeurilor

· Nu creează deșeuri secundare

Aveți nevoie de ajutor?

Echipa noastră este bucuroasă să vă răspundă la întrebări. Completați formularul și vă vom contacta cât mai curând posibil.

Hai să începem ceva grozav împreună

Call Now ButtonGive us a call