Industria Auto

Creșteți productivitatea și durata de viață a matrițelor și liniilor de sudură auto

Sablarea cu gheață carbonică poate fi utilizată pentru curățarea matrițelor permanente, cum ar fi: matriță pentru injectie mase plastice sau anvelope și garnituri. Sistemele de curățare industrială sablarea cu gheață carbonică pot fi utilizate pe matrițe la temperaturi de funcționare. Nu este necesară răcirea sau îndepărtarea matriței. Datorită proprietăților neabrazive ale gheții carbonica, elimină uzura matrițelor. Sistemele industriale de curățare / sablare cu gheață carbonică pot, de asemenea, curăța eficient liniile de sudare automată, a robotilor și elimină necesitatea curățării și răzuirii manuale.

Exemple

· Linii de sudură

· Magazine de vopsele

· Cilindri / chiulase

· Matrite pentru anvelope

· Blocuri motor

· Matrite pentru scaune

Industria Auto

Pregătirea suprafeței

Tratați suprafețele astfel încât să fie curate, uscate, fără ulei și gata pentru un tratament ulterior

Sablarea cu gheață carbonică a sistemelor de curățare industrială îndepărtează contaminanții și se acumulează fără nicio modificare a suprafețelor vizate. Sablarea cu gheață carbonică poate fi efectuată în siguranță pe o varietate de suprafețe. Suprafața tratată va rămâne chimic curată, uscată, fără ulei și gata pentru un tratament ulterior. Sablarea cu gheață carbonică nu lasă reziduuri și crește eficiența muncii.

Produse Recomandate

Industria Auto

Curățarea Matritelor de injectie cauciuc

Măriți durata de viață a matrițelor de Injectie cauciuc și îmbunătățiți calitatea produsului

Sistemele industriale de curățare / sablare cu gheață carbonică vă permite să îndepărtați materialul și agenții de degajare care vor provoca schimbări în geometria matriței. Metoda de curățare cu gheață carbonică nu necesită o răcire a presei sau demontarea. În acest fel puteți evita reasamblarea matritei și puteți economisi timp. Proprietățile neabrazive ale gheții uscate permit întreținerea frecventă și durata de viață mai mare a utilajelor, în același timp numarul de rebuturi este redus. Sablarea cu gheață carbonică este o metodă de curățare rapidă și eficientă care reduce timpul de curățare și costurile forței de muncă cu până la 80%.

Produse Recomandate

Industria Auto

Acoperire și îndepărtarea ruginii

Îndepărtați depunerile dure mai repede cu costuri mai mici de curățare și fii totuși ecologic

Datorită proprietăților sale neabrazive, gheața carbonică, are un mediu de sablare  mai lent în îndepărtarea depunerilor mai intense, cum ar fi vopseaua groasă, epoxidica și îndepărtarea ruginii. Echipamentele de sablare pentru tehnica mixtă de la Industrial Cleaning Sistems integrează gheața carbonică cu abrazive, cum ar fi bile de sticlă, pentru a îndepărta cel mai dur strat de acoperire mai rapid și mai rentabil. Suprafața tratată nu va fi afectata sau contaminata din cauza energiei cinetice reduse și este excelentă pentru testarea nedistructivă (NDT). Această tehnologie produce un finisaj curat, satinat, conform specificațiilor SA 2.5, SSPC 10 și NACE.

Produse Recomandate

Industria Auto

Curățarea mucegaiului cu injecție plastic

Creșteți calitatea și durata de viață a matrițelor de injecție din plastic

Sistemele de curățare industrială, sablarea cu gheață carbonică este o modalitate rapidă, eficientă și non-abrazivă de curățare. Datorită tehnologiei de sablare cu gheață carbonică, curățarea matriței poate fi efectuată pe o presă / matriță funcțională la temperaturi de funcționare. Se folosește pentru curățarea șuruburilor extruderului, matrițelor și pieselor turnate, cuptoarelor, mixerelor, matrițelor și a altor echipamente de injectare a plasticului. Sablarea cu gheață carbonică va îmbunătăți eficiența operațională, piesele de calitate și va reduce costurile si numarul de piese rebut.

Produse Recomandate

Industria Auto

Curățarea echipamentelor operaționale

Curățați mașinile și aparatele electronice în timpul funcționării pentru a reduce timpul de oprire

Sablarea cu gheață carbonică este o modalitate mai rapidă și mai eficientă de a vă curăța echipamentul operațional. Sistemele industriale de curățare  cu gheață carbonică vă permite să îndepărtați acumularea depunerilor de pe echipament, reducând riscul de avarie fără a deteriora suprafețele. Această metodă de curățare nu este abrazivă, nu creează deșeuri secundare și este ecologică. Îmbunătățește întreținerea preventivă, precum și procesele de inspecție. Folosind sistemele de curățare industrială de sablare cu gheață carbonică, veți observa reducerea timpilor de nefuncționare a producției și întreținerea neplanificată.

Produse Recomandate

Industria Auto

Curățarea instrumentelor compozite

Curățare mai sigură a sculelor dvs. compozite, fără a afecta geometria sau dimensiunile acestora

Sablarea cu gheata carbonica nu va modifica dimensiunile sau forma geometrică a liniilor de degajare și a suprafețelor de etanșare datorită proprietăților sale neabrazive. În acest fel, instrumentele și matrițele compozite vor avea o durată de viață de 5-10 ori mai mare in procesul de injectie. Cu sistemele de curățare cu gheață carbonică, veți reduce până la 70% timpul de curățare crescand exponential timpul de lucru si micsorand numarul de rebuturi.

Produse Recomandate

Industria Auto

Curățarea liniei de sudură

Reduceți ratele de deșeuri și îmbunătățiți eficiența liniilor de sudură

Echipamentele de curățare cu gheață carbonică  sunt utilizate pentru curățarea liniilor de sudură automate pentru a îmbunătăți eficiența și precizia prin îndepărtarea rășinii, fumului, uleiului, emulsiei și amortizării adezivului din echipamentele de producție și echipamentele auxiliare.

Produse Recomandate

Beneficii de sablare cu gheață carbonică

Sablarea cu gheață carbonică este un proces de curățare mai rapid și mai eficient. Reduce timpul de oprire a producției și cantitatea de resturi. Sistemele de curățare industrială sablarea cu gheață carbonică nu creează deșeuri secundare, ceea ce duce la reducerea costurilor de eliminare a deșeurilor.

· Reduceți timpul și costurile de curățare

· Reduceți resturile

· Angajați și în condiții de siguranță pentru mediu

· Curățați în loc

· Nu creează deșeuri secundare

· Prelungeste durata de viata a echipamentului

Aveți nevoie de ajutor?

Echipa noastră este bucuroasă să vă răspundă la întrebări. Completați formularul și vă vom contacta cât mai curând posibil.

Hai să începem ceva grozav împreună

Call Now ButtonGive us a call