Industria Alimentară

Îndepărtați ușor și rapid grăsimile acumulate, bacteriile dăunătoare, adezivii, biofilmele și alți contaminanți

Industria alimentară are programe stricte de curățare și dezinfectare pentru a menține standardele de igienă. Riscurile unui program de curățare slab planificat includ acumularea de bacterii din sablarea apei, salmonella din particulele de alimente în descompunere, probleme de calitate, costurile de eliminare și răspunderea. Gheața carbonică este un mediu aprobat de EPA, USDA și FDA și este netoxică, nepericuloasă și inhibă dezvoltarea mucegaiului și a bacteriilor. Sablarea cu gheață carbonică de la Industrial Cleaning Systems este sigură de utilizat cu echipamentele de procesare și ambalare a produselor alimentare, îndepărtează acumulările cum ar fi ceara, lipiciul, proteinele, grăsimile și altele. Curățarea cu gheață carbonică nu eliberează gaze nocive în atmosferă și nu generează deșeuri secundare.

Exemple

· Benzi transportoare și lanțuri

· Motoare electrice și componente

· Mori

· Echipament pentru pâine și patiserie

· Etichetatoare și lipitoare

· Echipament de tăiere

Industria Alimentară

Curățarea echipamentelor generale

Sporiți eficiența și durata de viață a echipamentelor dvs. economisind în același timp

Sablarea cu gheață carbonică este o modalitate rapidă și sigură de a întreține toate tipurile de echipamente. Sablarea cu gheață carbonică a Industrial Cleaning Systems este un proces de curățare complet uscată, care este sigur pentru toate componentele electrice ale echipamentului dumneavoastră. Vă permite să curățați în loc, fără răcire sau demontare. Sablarea cu gheață carbonică este o metodă de curățare non-abrazivă, neconductivă, care este sigură pentru suprafața echipamentului dumneavoastră. Nu va crea deșeuri dăunătoare suplimentare.

Recommended Products

Industria Alimentară

Curățarea echipamentelor operaționale

Curățați mașinile și aparatele electronice în timpul funcționării pentru a reduce timpul de oprire

Sablarea cu gheață carbonică este o modalitate mai rapidă și mai eficientă de a vă curăța echipamentul operațional. Sistemele industriale de  la Industrial Cleaning Systems vă permite să îndepărtați acumularea de pe echipament, reducând riscul de avarie fără a deteriora suprafețele. Această metodă de curățare nu este abrazivă, nu creează deșeuri secundare și este ecologică. Îmbunătățește întreținerea preventivă, precum și procesele de inspecție. Folosind sistemele de curățare industrială cu sablare cu gheață carbonică, veți observa reducerea timpilor de nefuncționare a producției și întreținerea neplanificată.

Produse Recomandate

Industria Alimentară

Curățarea mucegaiului cu injecție plastic

Creșteți calitatea și durata de viață a matrițelor de injecție din plastic

Sistemele de curățare de la Industrial Cleaning Systems oferă o modalitate rapidă, eficientă și non-abrazivă de curățare. Datorită tehnologiei de sablare cu gheață carbonică, curățarea matriței poate fi efectuată pe o presă matriță funcțională la temperaturi de funcționare. Se folosește pentru curățarea șuruburilor extruderului, matrițelor și pieselor turnate, cuptoarelor, mixerelor, matrițelor și a altor echipamente de injectare a plasticului. Sablarea cu gheață carbonică va îmbunătăți eficiența operațională, piesele de calitate și va reduce costurile.

Recommended Products

Beneficii de sablare cu gheață carbonică

Utilizând sisteme de curățare industriale, mașinile de sablat cu gheață carbonică curățați cu atenție toți contaminanții de pe suprafața desemnată. Această metodă de curățare nu necesită substanțe chimice și nu creează deșeuri suplimentare. Datorită proprietăților gheții uscate, aveți posibilitatea de a curăța la loc în timp ce echipamentul este încă funcțional.

· Fără reziduuri suplimentare

· Angajați și în condiții de siguranță pentru mediu

· Reducerea timpilor de nefuncționare

· Nu conține substanțe chimice

· Non-abraziv

· Reducerea costurilor de reparații

Aveți nevoie de ajutor?

Echipa noastră este bucuroasă să vă răspundă la întrebări. Completați formularul și vă vom contacta cât mai curând posibil.

Hai să începem ceva grozav împreună

Call Now ButtonGive us a call