Curăță mai repede cu sablare cu gheață Carbonică

Reduceți timpul de curățare cu 90%
Reduceți costurile forței de muncă cu până la 80% Curățați mașinile în timpul funcționării
Reduceți costurile de ecolectare a deșeurilor

Echipamente de sablare cu gheață carbonică

SMART PRO este un echipament de sablare cu gheață carbonică  pentru aplicații tipice care utilizează compresoare de dimensiuni comune. Acest echipament de sablare cu gheață carbonică vă va surprinde cu …

SMART HD este o mașină de curățat gheață carbonică rezistentă care este fabricată cu o construcție din oțel inoxidabil și componente de calitate pentru operațiuni de lungă durată …

SMART IND este un echipament de sablare cu  gheață carbonică de nivel industrial capabil să manipuleze cele mai exigente aplicații de pregătire a suprafeței care necesită compresie mare …

Încercați sablarea cu gheață carbonică GRATUIT

Trimiteți-ne probele și le vom curata cu gheață carbonică gratuit(0.5 metrii patrati) . O puteți viziona live sau vă putem trimite un videoclip HD. Vă rugăm să ne contactați pentru a începe.

viziunea noastră îndrăzneață

Suntem viitorul acum

Servicii și soluții personalizate de sablare cu gheață carbonică construite special pentru afacerea ta
Pentru că suntem buni în ceea ce facem

De Ce Să Alegi Industrial Cleaning Sistems

calitate de neegalat

Scopul nostru numărul unu este calitatea. Avem în funcțiune mașini de sablat cu gheață carbonică timp de 20 de ani și ne îmbunătățim.

Cost eficient

Cele mai economice echipamente de gheață carbonică de pe piață, atât în ceea ce privește costul inițial, cât și utilizarea continuă.

Lideri din industrie

De-a lungul celor 20 de ani am devenit lideri în industria sablării cu gheață carbonică cu o rețea globală de furnizori.

Ce este sablarea cu gheață carbonică?

Sablarea cu gheață carbonică este o formă de curățare în care peletele de gheață carbonică sunt propulsate la viteze extrem de mari către o suprafață contaminată. Acest lucru este similar cu sablarea, sablarea cu mărgele din plastic sau sablarea cu sifon. Diferența este că sablarea cu gheață carbonică nu creează deșeuri secundare sau reziduuri chimice și este neabrazivă, neconductivă, neinflamabilă și netoxică. Reduce sau elimină expunerea angajaților la substanțe chimice și este o metodă de curățare ecologică aprobată de FDA, EPA și USDA.

Sablarea cu gheață carbonică propulsează peletele de gheață carbonică la viteze mari către o suprafață contaminată, iar la impact, peletele detașează contaminantul de la suprafață și se schimbă rapid de la solid la gaz, fără a lăsa nimic în urmă. Datorită schimbării rapide, doar o cantitate mică de forță este transferată la suprafață, care lasă suprafața fără abraziune. Peletele de gheață carbonică sunt foarte reci la -78 ° C sau -108 ° F, iar la impact provoacă șoc termic la contaminantul de la suprafață, care slăbește contaminantul și deoarece peletele de gheață carbonică trec printr-o schimbare rapidă la gaze, acest lucru determină detașarea undelor de șoc microscopice și îndepărtarea contaminantului de pe suprafață. Acest lucru vă lasă cu o suprafață foarte curată, uscată și intactă, fără reziduuri.

Aceasta este cu adevărat o tehnologie de ultimă oră în industria de curățare, iar cu sistemele de curățare industrială veți obține produse de sablare cu gheață carbonică, cu o experiență de 20 de ani în spate. Am dezvoltat o gamă largă de produse, de la lucrări ușoare până la lucrări grele și o gamă și mai largă de accesorii, astfel încât clienții noștri să poată avea exact ceea ce au nevoie pentru a-și rezolva problemele de curățare. Vă vom consulta cu bucurie cu privire la cel mai bun mod de a vă rezolva problema.

Hai să începem ceva grozav împreună

Call Now ButtonGive us a call