Turnătorii Aluminiu

Reduceți ratele de deșeuri și prelungiți durata de viață a matrițelor, a cutiilor de bază și a sculelor

Sistemele de curățare industrială sablarea cu gheață carbonică oferă o soluție economică și rapidă de curățare pentru matrițe permanente, cutii de miez, scule de turnare sub presiune și echipamente suplimentare. Sablarea cu gheață carbonică reduce timpul de nefuncționare prin curățarea în loc, fără demontare sau răcire. Este un proces de curățare non-abraziv și necoroziv care nu creează deșeuri secundare. Datorită energiei cinetice, gheața carbonică se răspândește prin fisuri, eliminând deșeurile, ceea ce are ca rezultat o calitate îmbunătățită a produsului final și o durată de viață prelungită a mașinilor.

Exemple

· Injecție de turnare, miez de coajă, forme permanente și alte forme

· Degresarea echipamentului

· Panouri de control

· Cutii de bază

· Motoare electrice, cutii și instalații

· Hidraulică

Turnătorii Aluminiu

Curățarea echipamentelor generale

Sporiți eficiența și durata de viață a echipamentului dvs. economisind în același timp

Sablarea cu gheață carbonică este o modalitate rapidă și sigură de a întreține toate tipurile de echipamente. Sablarea cu gheață carbonică a Industrial Cleaning Systems este un proces de curățare complet uscată, care este sigur pentru toate componentele electrice ale echipamentului dumneavoastră. Vă permite să curățați în loc, fără răcire sau demontare. Sablarea cu gheață carbonică este o metodă de curățare non-abrazivă, neconductivă, care este sigură pentru suprafața echipamentului dumneavoastră. Nu va crea deșeuri dăunătoare suplimentare.

Produse Recomandate

Turnătorii Aluminiu

Curățarea echipamentelor operaționale

Curățați mașinile și aparatele electronice în timpul funcționării pentru a reduce timpul de oprire

Sablarea cu gheață carbonică este o modalitate mai rapidă și mai eficientă de a vă curăța echipamentul operațional. Sistemele industriale de curățare Sistemul de sablare cu gheață carbonică vă permite să îndepărtați acumularea de pe echipament, reducând riscul de avarie fără a deteriora suprafețele. Această metodă de curățare nu este abrazivă, nu creează deșeuri secundare și este ecologică. Îmbunătățește întreținerea preventivă, precum și procesele de inspecție. Folosind sistemele de curățare industrială cu sablare cu gheață carbonică, veți observa reducerea timpilor de nefuncționare a producției și întreținerea neplanificată.

Produse Recomandate

Turnătorii Aluminiu

Curățarea liniei de sudură

Reduceți ratele de deșeuri și îmbunătățiți eficiența liniilor de sudură

Echipamentele de curățare cu gheață carbonică a sistemelor de curățare industrială sunt utilizate pentru curățarea liniilor de sudură automate pentru a îmbunătăți eficiența și precizia prin îndepărtarea rășinii, fumului, uleiului, stropirii și amortizării adezivului din echipamentele de producție și echipamentele auxiliare.

Produse Recomandate

Turnătorii Aluminiu

Curățarea cutiei de bază

Eliminați riscul de deteriorare și îmbunătățiți calitatea produsului

Sistemele de curățare industrială sablarea cu gheață carbonică este un mod rapid, eficient și neabraziv de curățare a cutiilor de miez. Curățarea cu gheață carbonică poate fi efectuată în condiții de siguranță, în timp ce cutia centrală este la temperatura de funcționare, ceea ce vă economisește timp. De asemenea, nu creează deșeuri secundare, ceea ce înseamnă că nu există resturi, nu se înfundă aerisirea, nu se deteriorează miezul sau scula. Curățarea cutiilor de miez cu gheață carbonică duce la o reducere notabilă a timpilor de oprire a producției și a ratelor de răzuire.

Produse Recomandate

Beneficii de sablare cu gheață carbonică

Sablarea cu gheață carbonică este cea mai bună alegere pentru sarcinile de curățare fără a deteriora echipamentul. Sablarea cu gheață carbonică Industrial Cleaning Systems îndepărtează grăsimea, oxizii, lubrifianții, nisipul, praful, rășina, carbonul și acoperirea refractară. Această metodă de curățare nu este abrazivă și nu produce deșeuri secundare, ceea ce înseamnă că este sigură pentru orificiile de evacuare a mucegaiului și rotunjirea marginilor matriței.

· Non-abraziv

· Nu este necesară dezasamblarea

· Reducerea timpilor de nefuncționare

· Fără deșeuri secundare

· Fără curățare manuală

· Curățarea la locul lor

Aveți nevoie de ajutor?

Echipa noastră este bucuroasă să vă răspundă la întrebări. Completați formularul și vă vom contacta cât mai curând posibil.

Hai să începem ceva grozav împreună

Call Now ButtonGive us a call